Hotel Cleaner

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Hotel, Tables, Vessels. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Hotel Cleaner Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bommaraja Food court will provide a salary in the range of +000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bommaraja Food court expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bommaraja Food court does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bommaraja Food court expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 287, National Hwy 45, Sholinganallur, Chennai, Tamil Nadu 60011+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bommaraja Food court expects the candidate to work for the following hours: 7 AM - 4 PM | Monday to Saturday

Related jobs

  • Telesales Executive

    ResponsibilitiesFollow sales scripts as well as demonstrate exceptional communication, negotiation, and customer service skills.Exceptional communication and phone skills, typing experience, and the ability to thrive in an office environment.The aim ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgently Require Phonics Teacher at Home in Chennai|

    Need a Phonics Teacher professional guide in Chinmaya Nagar, Chennai. The tutor must come to our location to teach. The Phonics Teacher should have good communication skills. I prefer classes to be taken during the day. Job Location Chinmaya Nagar Pl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Want Online Turkish Language Teacher in Chennai |Job|

    We are searching for a Turkish Language Teacher in and around Velachery, Chennai. I am looking to be taught online. The Turkish Language Teacher should have good communication skills. We are looking for someone who will teach during weekdays. 100% Re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now