Hotel Cleaner
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Agraula, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Cleaning Hotel, Tables, Washroom.
More info about this Hotel Cleaner Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S Cafe will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S Cafe does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S3, Commercial Block Rd, Ankur Vihar, DLF Ankur Vihar, Loni, Uttar Pradesh 201102.
8. What are the timings of this job?
Ans. S Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Executive Housekeeper
Every room has to be perfect. We’re searching for the right Executive Housekeeper to make sure our standards never slip – managing all aspects of our housekeeping and laundry operations to deliver memorable and unique guest experiences. With every si...
-
Security Guard |amp| housekeeping
Full Job Description 5 security guard day+ night 12 hr. salary rs.12000 6 housekeeping male & female duty 12 hr salary rs 12000 day + night Job Type: फ़ुल-टाइम Salary: ₹१२,०००.०० per month Experience: Customer service (Preferred) Speak with the e...
-
Housekeeping Staff
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ashirwad Residency will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact ...