Hotel Cleaner

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: mullana, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 16K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Hotel, Tables, Plates, Utensils .

More info about this Hotel Cleaner Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hyderabad Spice Haven will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hyderabad Spice Haven expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hyderabad Spice Haven does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mmu mullana.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hyderabad Spice Haven expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hyderabad Spice Haven

Related jobs

  • Housekeeping Executive

    Directing Staff And Helping Them To Work, Keeping Staff Record, Communicating With Guests, Ensuring Their Satisfaction. More info about this Housekeeping Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kriglow Lighting will provide...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Staff

    Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hotel Bilaspur Pride will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Pataudi, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Coord|Housekeeping

    หมายเลขงาน 23120824 ประเภทของงาน Housekeeping & Laundry สถานที่ The Westin Gurgaon New Delhi, Number 1 MG Road, Gurgaon, Haryana, India ดูบนแผนที่ ตารางการทำงาน Full-Time พักอยู่ในพื้นที่ห่างไกลหรือไม่ N โยกย้ายใช่หรือไม่ N ประเภทตำแหน่ง Non-Mana...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now