Hotel Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bhali anandpur, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Hotel Sales, Planning New Strategies And Opportunities, Sales Promotion, Training Staff To Acquire The Goal. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Hotel Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Club Sofitel Inn And Suites Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Club Sofitel Inn And Suites Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Club Sofitel Inn And Suites Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Club Sofitel Inn And Suites Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No. 23, 2nd Floor, Vaikunth Building, NEHRU PLACE-2, 7+/80, Nehru Place, New Delhi-124001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Club Sofitel Inn And Suites Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 05:30 pm - +:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Club Sofitel Inn And Suites Pvt Ltd

Related jobs

  • Area Sales Manager |B2C|

    AREA SALES MANAGERS RESPONSIBILITIES: 1.Travelling to potential and existing customers within an assigned sales area to present company offerings and build brand awareness. 2.Collecting customer feedback and providing updates to senior management. 3....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive|e Market Places |amp| Government Tenders|

    Job description Hiring for Government Tender / GEM Portal / E-Market Place Sales Executive/BDE Read all the below details before applying for the post. Must have experienced in Government E-Market Place, Driving Sales and business opportunities in th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Store Managers

    Job Details Job Purpose: Store Managers are required to handle all the operational activities of the assigned stores, maintain Zero Escalations and a high level of customer satisfaction. Job Description: 1. Team Management 2. Leafleting in the Stores...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now