Housekeeper

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Adalaj, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. Aur Kitchen, Pharmacy, Hospital Me Kam Karna Hai.

More info about this Housekeeper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ayurved Panchkarma Hospital will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ayurved Panchkarma Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ayurved Panchkarma Hospital does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B220, siddharaj zori, Sargasan Cross road, Gandhinagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ayurved Panchkarma Hospital expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Ayurved Panchkarma Hospital

Related jobs

  • Housekeeping Supervisor

    Skills Job Description-Housekeeping Supervisor • Sound Knowledge Of English Gujarati Language • Powerful Communication Skills • Expertise In Computer Operating • Good Organizational Skills, Ability To Work With Cross Functional Teams, Ability To Mult...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Supervisor

    Saf Safai House Keeping Staff. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Housekeeping Supervisor Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Cleaning Company will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Basan, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Guest Service Associat Housekeeping

    Company Description 'Why work for Accor? We are far more than a worldwide leader. We welcome you as you are and you can find a job and brand that matches your personality. We support you to grow and learn every day, making sure that work brings purpo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now