Housekeeping

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Haryana , Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Housekeeping Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Indian Facilities Management Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 11500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Indian Facilities Management Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Indian Facilities Management Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Indian Facilities Management Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: IFMS Gurgaon sector 41.

8. What are the timings of this job?
Ans. Indian Facilities Management Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Indian Facilities Management Services

Related jobs

  • Assistant Manager Housekeeping

    Apply Assistant Manager Housekeeping Westin Hotels & Resorts Gurugram, Haryana Apply 21 hours ago Full–time Job Number 23077245 Job Category Housekeeping & Laundry Location The Westin Gurgaon New Delhi, Number 1 MG Road, Gurgaon, Haryana, Ind...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Supervisor

    Full Job Description URGENT REQUIREMENT CHEMICAL KNOWLEDGE REQUIRED CONTACT: +034357714 Job Type: Full-time Salary: ₹12,000.00 - ₹13,000.00 per month

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Supervisor

    Inspect the rooms & ensure that they are maintained up to the standards, interact with guests in an efficient & friendly manner, prepare requisitions for all stocks required for the floor i.e. amenities, linen, cleaning supplies, etc. conduct...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now