Housekeeping Attendant

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Cleaning Rooms, Attending Guests, Ensuring Guest Satisfaction.

More info about this Housekeeping Attendant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Basera will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Basera expects the desired candidate to have the following educational requirement < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Basera does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bajirao Road Shaniwar Peth Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Basera expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hotel Basera Maharashtra

Related jobs

  • Housekeeping Attendant

    A Housekeeping Attendant will support all Housekeeping and Laundry with guest requests analyzing each request and delegating between the team members, so that work can be done in an efficient and timely manner ensuring an exceptional experience for o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Boy

    Must Be Able To Clean The Entire Office Including The Washroom Making Tea And Coffee For Guests And Staff Making Sure The Office Is Clean At All Times General Administration Work 12 Hour Duty From 8am To 8pm More about this Housekeeping Boy job Delik...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Manager

    JOB DESCRIPTION Rooms Manager Inspiring and engaging. As a Rooms Manager, you will show your leadership and interpersonal strengths to maximize the Rooms Operations, and ensure an exceptional guest journey. What is in it for you: • In 3-4 bullet poin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now