Housekeeping Executive
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Secunderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Housekeeping, Cleaning, Material Adjustment, Stacking.
More info about this Housekeeping Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HIlti India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HIlti India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HIlti India Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hilti (India) Pvt Ltd.12& 13, MDR Arcade | Opp. Ashish Gardens|Main Road, Bowenpally | Secunderabad |Hyderabad - 50000+.
8. What are the timings of this job?
Ans. HIlti India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Housekeeping Supervisor
Full Job Description Housekeeping Supervisor Responsibilities: Assigning housekeeping tasks to staff and inspecting work to ensure that the prescribed standards of cleanliness are met. Scheduling staff shifts and organizing replacements as required. ...
-
Housekeeper
Full Job Description COWE-Telangana , Begumpet is looking for House keeping (Male / Female) to source candidates. Job Type: Full-time Salary: ₹8,000.00 - ₹10,000.00 per month Schedule: Day shift Speak with the employer ++1 7702721++4
-
Housekeeping boys and girls
We need House keeping boys and girls required at hi tech city mindspace Qualcomm site. *Salary take home 13500 ➕ PF snd ESI. *Food provided on site 3 times . * Every month 1 st date salary. Only for interested candidates apply Call this number direct...