Housekeeping Executive
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Hyderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Directing Staff And Helping Them To Work, Keeping Staff Record, Communicating With Guests, Ensuring Their Satisfaction.
More info about this Housekeeping Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kezan India will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kezan India expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kezan India does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandkheda & Gota.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kezan India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Associate Housekeeping
Only HK Associates EXPERIENCE 2 - 4 years LOCATION Bachupally, Quthbullapur, Ranga Reddy HYDERABAD TELANGANA 121001 CONTACT Mahesh Kumar Narayanasetti Mahesh.N@sodexo.com https://www.sodexo.com
-
Housekeeper
Housekeepers are responsible for cleaning and reporting any safety hazards to the homeowner or manager in charge. They must complete tasks like vacuuming, sweeping, emptying trash cans, dusting shelves, cleaning windows, and mopping floors. Some Hous...
-
Executive Housekeeper
1.Responsible for cleanliness, orderliness and appearance of the outlet. 2.attention while organizing pest eradication activities 3. Organizing the team and assiging work to team 4.Develop and implement housekeeping system and procedure 5.Hospitality...