Housekeeping Helper

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

₹6T–₹10T a monthFull–time
Responsible For Maintaining The Cleanliness Of Rooms, Toilets & Property, Servicing Guest Rooms And Pickup The Luggage. . 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Housekeeping Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Raj Garden will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Raj Garden expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Raj Garden does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Raj Garden expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hotel Raj Garden, Near Ramdham, Ajmer Road, Pushkar, Ajmer -305022, Rajasthan..

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Raj Garden expects the candidate to work for the following hours: 07:30 AM - 07:30 PM ( DAY SHIFT) / 07:30 PM - 0+:00 AM (NIGH SHIFT) | All week days


Company Name: Hotel Raj Garden

Related jobs

  • Housekeeper

    ₹10T–₹12T a monthFull–time Full time kaam krna hai 1. subah 8 AM- 4PM 2. Ghar ka sara kaam , potho ko pani dena puri ghar maintain Karna 3. 4 wheeler mai chote mote kaam karna. 4. Online product ki packing Karna . 5. Sabjiya kaatna More about this Ho...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeper

    Cleaning Experience: Not required Employment: Full-time

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Supervisor|Housekeeping

    หมายเลขงาน 23054306 ประเภทของงาน Housekeeping & Laundry สถานที่ Le Méridien Jaipur Resort & Spa, Number 1, RIICO, Jaipur, Rajasthan, India ดูบนแผนที่ ตารางการทำงาน Full-Time พักอยู่ในพื้นที่ห่างไกลหรือไม่ N โยกย้ายใช่หรือไม่ N ประเภทตำแหน่ง N...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now