Housekeeping Helper

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining The Cleanliness, Servicing Guest Rooms And Ensuring Guest Satisfaction. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Housekeeping Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sfs Solutions will provide a salary in the range of 13000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sfs Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sfs Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sfs Solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Byculla west or east.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sfs Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sfs Solutions

Related jobs

  • Housekeeping Desk Attendant |

    • Manage and control housekeeping desk. • Co-ordinate with the front office for information on departure rooms and handing over of clean rooms. • Maintain good relationship with other department for smooth functioning and effeciency. • Receive compla...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring for Housekeeping Supervisor Cleaner Room boy Job in Dubai UAE

    Urgent hiring for Housekeeping Supervisor /Cleaner /Room Boy /House keeping. Salary : 1600 to 4500 AED . ( INR 32000 to +0k- PM) Facilities : Accommodation Transportation Medical , Food Allowance Company Provided. Duty Time : 8 hours and OT. Weekly :...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Supervisors

    Housekeeping supervisors oversee the work of housekeeping staff and ensure that hotels, resorts, hospitals, universities, office buildings, and other facilities are kept clean and tidy. They enforce staff compliance with established safety and sanita...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now