Housekeeping Helper

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Kanpur, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining The Cleanliness, Servicing Guest Rooms And Ensuring Guest Satisfaction.

More info about this Housekeeping Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kmg will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kmg expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kmg does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kidwai nagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kmg expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Kmg Kanpur, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Expressions Of Interest - Housekeeping/ Front Office/ Maintenance The Constance Hotel -Brisbane

    Join Our Talent Pool at The Constance Hotel Are You Looking For An Exciting Career Opportunity In The Hospitality Industry? Constance Hotel Is Always On The Lookout For Dedicated And Passionate Individuals To Join Our Team. We Invite You To Express Y...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Brisbane, Queensland

    2025/10/04


    Apply Now

  • Flexible Home Cleaning Opportunities

    About Us At ABSOLUTE DOMESTICS, we understand the importance of having a clean and tidy home, especially for busy working families and professional couples. Our agency provides flexible home cleaning opportunities for individuals who want to work on ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Brisbane, Queensland

    2025/10/04


    Apply Now

  • home support worker

    Location Richmond Hill, ON L4S 2A+   Full job description Education: Expérience: Education Secondary (high) school graduation certificate Work site environment Non-smoking Work setting Employer's home Tasks Administer bedside and personal care Admini...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/10/04


    Apply Now