Housekeeping Helper

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining The Cleanliness, Bathroom Cleaning , Salon Cleaning , Dusting , Jhadoo Pocha.

More info about this Housekeeping Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Esthetique Classic will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Esthetique Classic expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Esthetique Classic does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wodehouse road, colaba.

8. What are the timings of this job?
Ans. Esthetique Classic expects the candidate to work for the following hours: 10 : 00am - 8:30pm


Company Name: Esthetique Classic

Related jobs

  • Room Attendant

    Change bed linen and make beds • Replace used towels • Sweep and mop floors • Vacuum carpets • Dust furniture • Replenish bath care products (e.g. soap and shampoo) • Restock beverages and food items in the minibar • Clean public areas, like corridor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Locker Room

    Housekeeping Associate For Locker Room At The Lalit Mumbai Hotel. More info about this Housekeeping Locker Room Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hirejoy Enterprise will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Helper

    Responsible For Maintaining The Cleanliness, Resident Building And Ensuring Client Satisfaction. More info about this Housekeeping Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ***** Cleaning Services will provide a salary in the ra...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now