Housekeeping Helper

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Hyderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining The Cleanliness, Servicing Guest Rooms And Ensuring Guest Satisfaction.

More info about this Housekeeping Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sr Cleaning Services will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sr Cleaning Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sr Cleaning Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot123, Dwaraka Nagar, Gandi Maisamma Hyderabad, Telangana 500055.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sr Cleaning Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sr Cleaning Services

Related jobs

  • Restaurant housekeepers

    Looking for disciplined and punctual housekeepers. Responsibilities • Keeping facilities and common areas clean and maintained. • Sweeping and mopping floors. • Cleaning washareas. • Collecting and disposing of trash. • Assisting guests when necessar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Position opened for Assistant Manager Housekeeping

    JOB SUMMARY Entry level management position that focuses on supporting the day-to-day activities in Housekeeping, Recreation/Health Club and Laundry, if applicable. Position works with employees to clean and maintain guestrooms and public space. Comp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeper

    cooking (morning & evening) 2. Room cleaning. 3. cloths washing (2 persons only) Job Types: Full-time, Part-time, Regular / Permanent Salary: ₹3,000.00 - ₹7,000.00 per month Benefits: • Paid sick time Schedule: • Day shift Ability to commute/relo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now