Housekeeping Helper

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining The Cleanliness, Servicing Guest Rooms And Ensuring Guest Satisfaction.

More info about this Housekeeping Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ahuja Corporation Private Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ahuja Corporation Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ahuja Corporation Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ahuja Corporation Pvt. Ltd., A-185, RIICO Prahladpura Industrial Area, Near Shivdaspura, Tonk Road, Jaipur, 302024 Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ahuja Corporation Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 4:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ahuja Corporation Private Limited

Related jobs

  • Housekeeping Associate

    Apply on Jobrapido.com Housekeeping Associate | IBC647 M Muthukumaran G Hiring For pami enterprises ltd Ajeetgarh, Rajasthan Apply on Jobrapido.com 2+ days agoFull–time We are looking for a Housekeeping Associate to lead our team of room attendants a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping

    Maintaining a clean and sanitary kitchen area Making beds and changing linens Washing windows Vacuuming and cleaning carpets and rugs Cleaning mirrors and other glass surfaces Washing blinds Skills Required High school d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping

    Greeting hotel guests. • Providing customer service and answering questions from guests. • Using cleaning equipment to tidy and sanitise rooms. • Replacing bed linens and towels. • Restocking hotel food and beverages. • Keeping hallways clean and uno...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now