Housekeeping Manager

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Supervise Housekeeping Staff Team And Allot Work To Them. Coordinate With Clients. Basic Excel

More info about this Housekeeping Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tarun Goyal will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tarun Goyal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tarun Goyal expects the candidate to have the following skills: Basic excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: In navrangpura, near Navrangpura Post Office Area.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tarun Goyal expects the candidate to work for the following hours: With Stay , 24 hours


Company Name: Tarun Goyal

Related jobs

  • Assistant Manager | Housekeeping

    Organization- Hyatt Regency Ahmedabad Summary To assist the Housekeeping Manager in managing the day-to-day operation of the housekeeping department, including the training and supervision of attendants and teamleaders. Qualifications Minimum 2 years...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Manager

    JLL supports the Whole You, personally and professionally. Our people at JLL are shaping the future of real estate for a better world by combining world class services, advisory and technology to our clients. We are committed to hiring the best, most...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Supervisor

    Housekeeping Supervisor Responsibilities: • Assigning housekeeping tasks to staff and inspecting work to ensure that the prescribed standards of cleanliness are met. • Scheduling staff shifts and organizing replacements as required. • Investigating a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now