Housekeeping Manager

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Goa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Housekeeping Staff . Coordinate With Clients.

More info about this Housekeeping Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bella Villa Luxury Stay will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bella Villa Luxury Stay expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bella Villa Luxury Stay does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BELLA VILLA LUXURY STAY
421-1 LA OCEANA PHASE2 COLONY DONAPAULA PANJIM GOA 403004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bella Villa Luxury Stay expects the candidate to work for the following hours: | Monday to Saturday


Company Name: Bella Villa Luxury Stay

Related jobs

  • Housekeeping Manager

    Housekeeping Staff . Coordinate With Clients. More info about this Housekeeping Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bella Villa Luxury Stay will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Goa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Staff

    Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Thomson Villa will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Saligao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Team Leader

    Job Description ü Routine check on the floor staff, condition of the linen and uniform, supplies, equipments and trolleys ü Responsible for providing hygienically clean, safe and comfortable rooms with effective amenities and mini bar by checking all...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now