Housekeeping Officer

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Assigning Duties To Staff, Inspecting Staff Work And Rooms, Solving Clients Complaints. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Housekeeping Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Curefoods India PVT limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Curefoods India PVT limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Curefoods India PVT limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Curefoods India PVT limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Maverix Platform Pvt Ltd. Plot No. 35, Ground Floor, Vijay Transtech, Sangharsh Nagar, Near Sangharsh Nagar Bus stop.Chandivali Farm Road Mumbai 400 072, Maharashtra, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Curefoods India PVT limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Curefoods India PVT limited

Related jobs

  • Housekeeping Manager

    • Responsible for maintaining all areas as per the specified standards. • To assign duties, inspect work, and investigate complaints regarding housekeeping service and equipment and hence take corrective action. • Ensure that all standards and proced...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Officer

    Assigning Duties To Staff, Inspecting Staff Work And Rooms, Solving Clients Complaints. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Housekeeping Officer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Curefoods India PVT limited ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Associate

    Job Number 23064703 Job Category Housekeeping & Laundry Location The Westin Mumbai Garden City, Goregaon East, Mumbai, Maharashtra, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management Position Summa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now