Housekeeping Staff

  • Category: Software Developer Jobs
  • Location: Bihar, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.We Need Housekeeping For School, Candidate Should Take Care Of.

More info about this Housekeeping Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Little Ducklings Daycare Playschool will provide a salary in the range of 5000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Little Ducklings Daycare Playschool expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Little Ducklings Daycare Playschool does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Corner Plot of, Rd Number 10, Rajeev Nagar, Patna, Bihar NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Little Ducklings Daycare Playschool expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Little Ducklings Daycare Playschool

Related jobs

  • Dotnet Developer

    The ideal candidate will be familiar with the full software design life cycle. They should have experience in designing, coding, testing and consistently managing applications They should be comfortable coding in a number of languages and have an abi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Software Engineer

    Company: QuoDroid Connect: Sanjeev sanjeev.i@outlook.com/8862841211 a. Role ServiceNow Implementation Specialist b. Mode of work Remote (Work from home) c. Working hours Monday - Friday 11.00 AM to 8.00 PM Indian Standard Time d. Minimum qualificatio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Software Developer Jobs Opening in A Client of Freshersworld at|

    Designation: Junior Software Developer Qualification: B.Tech, BCA, BSc in Computer Science or related field or equivalent Working Hours: + AM to 6 PMFull-Time JobExperience: Freshers Job Description: • A clear understanding of project organization, t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Sheikhpura, Bihar

    2025/09/20


    Apply Now