Housekeeping Staff

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Kalyan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Housekeeping Work Krna Hai Day And Night Shift Available Travel Facility Available Immediate Joining.

More info about this Housekeeping Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aza Services will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aza Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aza Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AZA SERVICES Shop no 14 Balaji Darshan Near Abhinav School MIDC Phase 2 Dombivali East.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aza Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Aza Services Kalyan, Maharashtra

Related jobs

  • Housekeeping Executive

    Position Type Non-Management POSITION SUMMARY Respond promptly to requests from guests and other departments. Fill cart with supplies and transport cart to assigned area. Enter guest rooms following procedures for gaining access and ensuring vacancy ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate | Housekeeping

    Required 2nd dose EXPERIENCE 1 - 2 years LOCATION Waluj Midc Road, Wadgaon Kolhati Aurangabad MAHARASHTRA 121001 CONTACT Prashant Pandurang Jagtap Prashant.JAGTAP@sodexo.com https://www.sodexo.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Aurangabad, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Room Attendant

    Full Job Description Job Summary Room Attendant / Houseman / Roomboy Responsibilities and Duties Greeting guests and responding to queries. Changing bed linen and making beds. Replacing used towels and other bathroom amenities, such as shampoo and so...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now