Housekeeping Staff

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.

More info about this Housekeeping Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S M recruitment will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S M recruitment expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S M recruitment does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over Mumbai vacancy.

8. What are the timings of this job?
Ans. S M recruitment expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: S M recruitment Navi Mumbai, Maharashtra

Related jobs

  • Associate | Housekeeping

    Please appoint HK Associate for 24/7 stay site EXPERIENCE 2 - 3 years LOCATION Dr. D. N. Road, Opp Mumbai CST station, Mumbai MUMBAI MAHARASHTRA 121001 CONTACT Rampada Das Rampada.DAS@sodexo.com https://www.sodexo.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Trainer

    • Dusting & Cleaning • Handle & maintain files • Opening and Closing of Office • It is a Full Time Housekeeping / Peon job for candidates with 1 - 3 years of experience of experience. More about this Housekeeping Trainer job Please go through...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Manager

    Summary • You will be responsible for the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. • The Housekeeping Manager is responsibl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now