Housekeeping Staff
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Navi mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S M Recruitment will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S M Recruitment expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S M Recruitment does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over Mumbai vacancy.
8. What are the timings of this job?
Ans. S M Recruitment expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Housekeeping Manager
Job Description • Ensure the Housekeeping operates successfully and in accordance with the standard of the hotel • Ensure that all daily guest rooms for arrivals are checked in advance and welcome amenities are appropriately set up • Ensure that all ...
-
Housekeeping associate
Housekeeping Job Category Housekeeping & Laundry Location Courtyard Navi Mumbai, Sector 7 Narul, Navi Mumbai, Maharashtra, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management Position Summary Respon...
-
Housekeeping Associate
Responsible For Maintaining The Cleanliness, And Arranging Stocks And Handling Stock Room. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Housekeeping Associate Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Embauche Retailers will...