Housekeeping Staff

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.Only Couple Can Apply With All Accommodation.

More info about this Housekeeping Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sai Dwarka Girls Hostel will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sai Dwarka Girls Hostel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sai Dwarka Girls Hostel does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 577, Part 4, Annapurna Rd, Slice 3, Scheme +7, Vigyan Nagar, Indore, Madhya Pradesh 452012.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sai Dwarka Girls Hostel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sai Dwarka Girls Hostel Indore

Related jobs

  • Guest Service Associate|Housekeeping

    Apply Guest Service Associate-Housekeeping Marriott Hotels Indore, Madhya Pradesh Apply 18 hours ago Full–time Job Number 23107311 Job Category Housekeeping & Laundry Location Indore Marriott Hotel, H-2 Scheme No 54, Indore, Madhya Pradesh, India...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Associate

    Dusting & Cleaning • Handle & maintain files • Opening and Closing of Office Handling customer ,attend the customer , Customer service , Food Service • It is a Full Time Housekeeping / Peon job for candidates with 0 - 3 years of experience of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Housekeeper

    JOB SUMMARY Assists in the oversight of the daily shift operations of Housekeeping, Recreation/Health Club and, if applicable, Laundry. Works with employees to ensure property guestrooms, public space and employee areas are clean and well maintained....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now