Housekeeping Staff
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.Food & Accommodation Will Be Provided.
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Gulmohar Resort & Beach Cottage will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Gulmohar Resort & Beach Cottage expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Gulmohar Resort & Beach Cottage does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SiolimVillage in Goa.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Gulmohar Resort & Beach Cottage expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Assistant Housekeeping Manager
Organization- Grand Hyatt Goa Summary You will be responsible for the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. The Assistan...
-
Housekeeping Team Leader
Job Description ü Routine check on the floor staff, condition of the linen and uniform, supplies, equipments and trolleys ü Responsible for providing hygienically clean, safe and comfortable rooms with effective amenities and mini bar by checking all...
-
Helper | Housekeeping
₹10T–₹12T a month Full–time Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. Rahna Khana Company Ki Taraf Se. More info about this Helper - Housekeeping Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Camelot beach Resort ...