Housekeeping Staff
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dev Royale Hotel will provide a salary in the range of 11000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dev Royale Hotel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dev Royale Hotel does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 201-P, Medicity, Islampur Colony, Sector 38, Gurugram, Haryana 122024.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dev Royale Hotel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Coord|Housekeeping
职位编号 23120824 工作类别 Housekeeping & Laundry 地点 The Westin Gurgaon New Delhi, Number 1 MG Road, Gurgaon, Haryana, India 在地图中查看 编制 Full-Time 远程申请? N 重新安置? N 职位类型 Non-Management 职位概述 运行已售客房报告,核实客房状态,确定状态不符的客房,优先进行客房清洁,并更新离店客人房间的状态。协助客房部管理层管理日常活动。充当联络员...
-
Housekeeping Associate
Job Number 23120824 Job Category Housekeeping & Laundry Location The Westin Gurgaon New Delhi, Number 1 MG Road, Gurgaon, Haryana, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management Position Summar...
-
Executive Housekeeper|Asst
Numéro de l'Emploi Catégorie d'Emploi Housekeeping & Laundry Lieu The Westin Gurgaon New Delhi, Number 1 MG Road, Gurgaon, Haryana, India AFFICHER SUR LA CARTE Horaire Full-Time Situé à distance ? N Mutation? N Type de Poste Management Marriott I...