Housekeeping Staff
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Cleaning Aur Dusting, Mopping.Of School Premises In Chikoowadi. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ancile Facility Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ancile Facility Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ancile Facility Solutions Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ancile Facility Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghodbunder road and balkum.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ancile Facility Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Housekeeper Staff
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeper Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aarya Cleaning Services Co. will provide a salary in the range of 12000 INR to 13500 INR. ...
-
HOUSEKEEPING MANAGER
Company Description "Why work for Accor? We are far more than a worldwide leader. We welcome you as you are and you can find a job and brand that matches your personality. We support you to grow and learn every day, making sure that work brings purpo...
-
Housekeeping Helper
Responsible For Maintaining The Cleanliness, Making Tea 2 Times , Servicing Guest Room. More info about this Housekeeping Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ABC INFOTECH will provide a salary in the range of 10000 INR to ...