Housekeeping Supervisor
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Bangalore, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Hiring For Field Officer( Fo) Facility Management / Soft Service . Exp 2 + Yrs , Bengaluru Sites Monitor & Control, Site Related Documentation, Recruiting & Deployment Of Manpower In Sites . More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Housekeeping Supervisor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Servicecare Private Limited will provide a salary in the range of 18000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Servicecare Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Servicecare Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Servicecare Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bangalore domlur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Servicecare Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Housekeeping Staff
₹10T a monthFull–time •Meet with clients and ask them if they require any of the assistant. •Fulfil obligations based on the package each client selects. •Provide basic housekeeping duties, including dusting, mopping, cleaning windows and scouring ba...
-
Housekeeping Supervisor |MALE|
₹18T–₹22T a monthFull–time We have a 3 star category hotel with 45 rooms in Bangalore. We require a House Keeping manager to supervise the following works meticulously asper guidelines given by the top management. Responsibilities • Maintenance of ro...
-
House keeping
Full–time Work Experience Qualification 10th/Plus II Experience Freshers/experienced-Female candidate only(Day/Night shift)