Hr Admin Executive

  • Category: Admin Executive
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.

More info about this Hr Admin Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siddhivinayak Bizsol Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siddhivinayak Bizsol Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siddhivinayak Bizsol Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hadapsar,Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Siddhivinayak Bizsol Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Siddhivinayak Bizsol Private Limited Pune, Maharashtra

Related jobs

  • Administration Executive

    Constellation Blu (www.constellationblu.com) is a boutique advisory firm, that specializes in general corporate and advisory, commercial, and transactional matters. We specialize in the Start-up ecosystem, working with Venture Capitalists and Start-u...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front desk Admin executive

    20T–₹25T a month Full–time 1. Managing the Front Desk/ Reception Area8. Providing proper secretarial and administrative support to the executives.+. Taking care of General administrative support to the executives.1 Keeping track that good housekeepin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive|Admin

    Candidate should be graduate. • Should have 0/5 years experience. • Should be able to handle the team. • Salary no bar for right candidate. , This job is provided by Shine.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now