Hr Admin Executive

  • Category: Admin Executive
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.

More info about this Hr Admin Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rediscovr Fragrances Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rediscovr Fragrances Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rediscovr Fragrances Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vishrantwadi, Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rediscovr Fragrances Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rediscovr Fragrances Private Limited Pune,

Related jobs

  • Sales Admin Executive

    Location- Navi Mumbai, Thane Major KRAs: • Scheduling & coordinating for various Dr. Webinars/RTMs (Digital/Physical) with all stake holders. • Generate sales activity data/reports & presentations for ZSM and RMs. • Resolving queries from the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive

    Candidate must have work experience of 1 to 2 years. Should have good verbal and written communication skills in English and Hindi. Must've own transport. Should have good knowledge of word, excel and power point and drafting experience of mails and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Administration

    About part time job/internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Assist in filling up the university application forms for students going abroad 2. Help students with queries related to applications & documentation Skill(s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now