Hr Assistant

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Lapkaman, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Show Room Management Team Management.

More info about this Hr Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vaibbhav Build Mall will provide a salary in the range of 10000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vaibbhav Build Mall expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vaibbhav Build Mall does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vaibbhav Build MallSurvey no. 1424/2, khata no. 2368, near RK steel, Ognaj circle, Sardar Patel Ring Rd, Ahmedabad, Gujarat 380060.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vaibbhav Build Mall expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vaibbhav Build Mall

Related jobs

  • Human Resources Intern

    Hello Folks! We are excited to announce that Fractal31 is seeking talented individual to join the team in entry-level role. HR Intern / Trainee (Internship + Employment program) Location - Ahmedabad As a HR Intern, you will play a critical role in en...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resources Executive

    Experience of at least 1 +year as A A HR EXECUTIVE (Preferably from a TEXTILE industry/ solar / pharma background. location - SURAT - SAlary - 15K TO 25K Responsibilities • Design compensation and benefits packages • Implement performance review proc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Executive | Wankaner |Rajkot|

    Job functions area : Human resources - HR / Company Relationships / Recruiter Location : Wankaner Experience : 2 - 5 years Skills : PAYROLL, RECRUITMENT, STAFFING, Employee Relationships, Employee Engagements Salary range : 180,000 to 240,000 annuall...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Rajkot, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now