Hr Assistant

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Ernakulam, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Helping Senior Hr/Maintaining Records. Client Visit/ Well Known Excel Knowledge/ Two Wheeler License/ Freshers Also.

More info about this Hr Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Norms Management PVT. LTD will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Norms Management PVT. LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Norms Management PVT. LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Norms Mangaement Pvt. Ltd., opp: north railway station, metro palace, 2nd floor,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Norms Management PVT. LTD expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Norms Management PVT. LTD

Related jobs

  • HR Business Partner

    Responsibilities include: Planning and recruiting Delivery / Plant workforce as per the business requirement. Ensuring all applicable Labour Law compliance for the Locations including the Licenses and registrations as per the requirement. Accountable...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Business Analyst

    At EY, you’ll have the chance to build a career as unique as you are, with the global scale, support, inclusive culture and technology to become the best version of you. And we’re counting on your unique voice and perspective to help EY become even b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Human Resources Manager

    We are one of the fast-growing software development companies in Kochi, headquartered in UAE. We are part of Thomsun Group of Companies, UAE, with 3000 people. Job brief We are looking for an HR Manager to oversee all aspects of human resources pract...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now