Hr Executive

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Bilasiya, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsilbe For Scheduling Interviews, Conducting Meetings, Training And Interviews, Managing Staff Salary, Pf, Bonus, Solving Employees Problems. Need Part Time Only. Once Every 15 Days Is Fine. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Hr Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SUPER LIFECARE PVT LTD will provide a salary in the range of 4000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SUPER LIFECARE PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SUPER LIFECARE PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SUPER LIFECARE PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PLOT NO 140, PHASE-2, GIDC NARODA.

8. What are the timings of this job?
Ans. SUPER LIFECARE PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 3:30 PM | TWICE MONTHLY


Company Name: SUPER LIFECARE PVT LTD

Related jobs

  • HR Officers

    Education: Any Graduate / PG Experience: 1-3 year's experience in skilled recruitment / administration Compensation Range: 1,40,000 – 2,80,000 P.A. Remarks: Sourcing, screening, evaluating and selecting candidates as per recruitment policies * Quick ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Recruiter

    The Offer • A role that offers a breadth of learning opportunities • Opportunity within a company with a solid track record of performance • Leadership Role The Job Your Responsibilities will include: • Handling end to end recruitment life cycle – So...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resources |HR| Internship in Ahmedabad at Naapbooks Limited

    About Company: NaapBooks is known for its niche in the domain of IT. We believe in harnessing computing technology to strengthen enterprises and optimize their operations by streamlining their data and providing insightful analytics. Since the incept...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now