Hr Executive
- Category: Human Resource (HR) Jobs
- Location: Bijainagar , Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Responsilbe For Scheduling Interviews, Conducting Meetings, Training And Interviews, Managing Staff Salary, Pf, Bonus, Solving Employees Problems. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Hr Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siri Technologies will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siri Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siri Technologies does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Siri Technologies expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Siri Technologies
KLR Industrial Park, Rampally,
Keesara(M), Medchal (Dt), Hyderabad - 501301..
8. What are the timings of this job?
Ans. Siri Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
HR Recruiter
Candidate screening, interviewing and onboarding • Handle employee engagement • Provide administrative support • Coordinating office activities • It is a Full Time Recruiter / HR / Admin job for candidates with 3 - 5 years of experience. More about t...
-
HR Recruiter
• Candidate screening, interviewing and onboarding • Handle employee engagement • Provide administrative support • Coordinating office activities • It is a Full Time Recruiter / HR / Admin job for candidates with 3 - 5 years of experience. More about...
-
HR Recruiter
Position: HR Recruiter Salary: Negotiable as per experience + Incentives Note: Required only immediate joiner(FEMALE) Responsibilities : • Manage the full recruiting lifecycle across a variety of open roles, helping managers find, hire, and retain qu...