Hr Executive | Sales Head

  • Category: MIS Executive
  • Location: Khardaha, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Maintaining Data, Managing Sales, And Developing Solutions Are Essential Tasks For The Employee. This Includes Hiring, Managing Employee Records, Pay Roll, Attending Sales Calls, And Managing The Sales Team. Developing Value Propositions, Negotiating Pricing, And Aligning With Influencers Are Also Essential.

More info about this Hr Executive , Sales Head Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rank U Up Technologies Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rank U Up Technologies Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rank U Up Technologies Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khardah, kol-700117.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rank U Up Technologies Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rank U Up Technologies Pvt Ltd

Related jobs

  • Sharechat Jobs Openings| Freelancer Work from home

    Sharechat Jobs Openings Digital marketing / Social media: We are looking for Digital Marketing Expert who helps in building Digital Marketing Strategies to optimize online traffic to the company’s website, design and manage email campaigns, manage SE...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • SD | Remote Desktop Support|Administrator

    Job Description Proficiency in English (written & spoken). Dealing with incoming calls in a professional, courteous manner over the phone and via email Performing remote troubleshooting through di

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Executive

    Sr. Executive profile with an experience between 2-5 years for Kolkata location Salary to be in the range between 25k to 30k CTC/m. Should have worked on MICE groups for doing their visas for Europe, Canada, US. Must have relevant Travel and Hospital...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now