Hr Lead For Startup Industrial Serv
- Category: Human Resource (HR) Jobs
- Location: Surat, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Technology Startup For Industrial Service And Solution Recrutiment, Talent Management Team Building Of Engineers, It Professionals Compensation And Salary Time Attendence Developments And Training Legal And Statutory Compliance. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : MBA in HR
More info about this Hr Lead For Startup Industrial Serv Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lariox will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lariox expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lariox expects the candidate to have the following skills: Mba in hr.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Lariox expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 204,lariox, star world mall, near baghban circle, greencity road, surat.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lariox expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sr| Executive | Environment
Opening: 1 Nos. Job ID: 57312 Employment Type: Full Time Reference: Work Experience: 5.0 Year(s) To 7.0 Year(s) CTC Salary: 6.00 LPA TO 7.50 LPA Function: Engineering Design / R&D Industry: Chemicals/PetroChemical/Paints Qualification: B.Tech/B.E...
-
HR Assistant
Exp: 0-1 years; Responsibilities Time office Management Salary and wage Management Talent Acquisition and on board process Contract Labour, Security Required Skills Must be excellent in written and spoken English; net savvy and adept at computer skil...
-
REQUIRED VALVE TECHNICIAN
Apply on LinkedIn REQUIRED VALVE TECHNICIAN H HR BUREAU Ahmedabad, Gujarat Apply on LinkedIn 8 hours ago Full–time NOW DIRECT EXCESS FOR ONLINE AND OFFLINE INTERVIEW FRESHERS ARE WELL COME We have a Job Opening For Our Company Post of Job Description...