Hr Manager

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Swargate, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Swargate

Working Hours :
+:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Managing The Team, Coordinate With Staff, Scheduling Training For Staff, Helps In Recruitment Decisions, Handling Staff Records, Checking Admin Records, Handling Housekeeping Staff. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Hr Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No.1505, Kumar Surabhi, 15th Floor, Opp. Saibaba Mandir, Pune Satara Road, Swargate, Pune-411042.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Shinde Chavan Gandhi & Co.

Related jobs

  • HR and Operations

    Job description • *Position Title: Recruitment Specialist/Administrator** • *Job Description:** We are seeking a dedicated and dynamic Recruitment Specialist/Administrator to join our team. This role primarily focuses on recruitment and administrativ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR recruiter

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resources Executive

    Assist in monitoring/tracking employee relations issues including resolution and follow-up. Assist and support management and the leadership team with handling and resolving Human Resources issues. Monitor all hiring and recruitment processes for com...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now