Hr Recruiter

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Recruitment Process, Hiring Candidates, Responsible For Handling Calls.

More info about this Hr Recruiter Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Atemps Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Atemps Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Atemps Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Palasiya Square, Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Atemps Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Atemps Services Pvt Ltd

Related jobs

  • Human Resources |HR| Internship in Indore at Kalash Financial Investment

    About Company: We are brokers who facilitate the process of buying and selling securities on a stock exchange on behalf of clients. About the Internship: Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Handle employee hiring 2. Work on tale...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Human Resources Manager

    1.Oversees the daily workflow of the HR department. 2.Talent Acquisition, Talent Management & Talent Development. 3.Team scaling across the US & India. 4.Provides constructive and timely performance evaluations. Defining OKRs & KPIs for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resource Business Partner

    Inviting applications for the role of Manager, HRBP You will be responsible to be an effective influencer, knowledgeable about the business, and whose impact and value is clear to the client group and HR org alike. The ideal candidate will thrive in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now