Hr Recruiter
- Category: Human Resource (HR) Jobs
- Location: Mira-Bhayandar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 33K
- Published on: 2025/09/21
End To End Process Of Recruitment Process.
More info about this Hr Recruiter Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Job Point India will provide a salary in the range of 7000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Job Point India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Job Point India does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Navi Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Job Point India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
HR Manager Training and Development
Urgent opening for HR Manager Training And Development in Pvt Ltd company at Pune location. Designation - HR Manager Training And Development Salary - 4.5 to 10LPA Education - Any Graduate or Diploma or Degree or MBA Experience -5 to 10 years Locatio...
-
LoveLocal | Senior Manager | Human Resources Business Partner |7|8 yrs|
Qualifications and Skills: Bachelor's/master's degree in human resources, Business Administration, or a related field. Relevant certifications (e.g., PHR, SPHR) are a plus. - Minimum of 7-8 years of progressive HR experience, including HR business pa...
-
Junior Hr Executive
Data Analytics And Excel Proficiency.Good Written And Verbal Communication Skills.Highly Process Oriented.Good Knowledge Of Labor And Statutory Compliance Rules And Regulations.People Friendly, Pleasant Personality.Team Player.Financial And Business ...