Hr Recruiter

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Vaishali Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vaishali Nagar

Working Hours :
+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Key Responsibilities: Sourcing & Interviewing Candidates Collaborating With Hiring Managers Managing The Recruitment Process. Requirements: Strong Communication Skills Experience In Recruitment As An Intern, Proactive & Team-Oriented Mindset.

More info about Hr Recruiter Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Techqunba Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Techqunba Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Techqunba Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1, 2nd floor SM Tower 12 Teachers Colony Baba Market Jaipur, Rajasthan 302015.

8. What are the timings of this job?
Ans. Techqunba Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Techqunba Solutions

Related jobs

  • Human Resources Manager

    YUVMEDIA - Next Level Partner is a digital marketing and transformation agency located in Ajmer. With a focus on digital marketing, digital transformation, and design, we have served over 600 happy clients and delivered 5000+ projects. We have a netw...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Executive Cum Travel Desk

    Minimum one year experience is required as an HR Executive. HE/SHE also have knowledge tarvel tickets booking or hotel bookings. Candidate Preffered- Only Female A travel desk cum HR executive role typically involves a combination of front desk dutie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Hr

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 13000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now