Hr|Admin
- Category: Admin Executive
- Location: Nashik, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Manage Hr Work Like Salary, Leaves, Pf, Bonuses Etc. Sourcing, Screening And Recruitment. Conducting Interviews And Coordination. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Hr/Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mantras Green Resources Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mantras Green Resources Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mantras Green Resources Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Mantras Green Resources Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st floor, NICE Sankul, ITI Signal, Satpur,Nashik-422005.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mantras Green Resources Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
HR Executive|HR Manger
Job descriptionEmployee management (HR muster) entering details of staff New joinee, uniform etc.Issuing offer letter, warning Letter, and such as suggested by management .Punching registrationSalary processingGrievance handling.Exit FormalitiesRecru...
-
General admin
Desired Competencies (Technical/Behavioral Competency) • Knowledge and experience / aptitude related to General Administration, Hospitality, operations management, security services, facility management, planning performance management, resource mana...
-
Executive HR |amp| Admin
Hiring For HR Admin & HRBP Requirement 1+ relevant Experience in HR Admin &HRBP Must be aware about Admin roles & Responsibility An HR Admin & HRBP is responsible for managing personnel records, updating databases, and assisting in HR...