Human Resource Executive
- Category: Human Resource (HR) Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsilbe For Scheduling Interviews, Conducting Meetings, Training And Interviews, Managing Staff Salary, Pf, Bonus, Solving Employees Problems.
More info about this Human Resource Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Spurmatrix Solutions Private Limited will provide a salary in the range of 25000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Spurmatrix Solutions Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Spurmatrix Solutions Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HIRING CANDIDATES FOR DIFFERENT LOCATIONS FOR THE COMPANY. GOOD COMMUNICATION SKILLS.
8. What are the timings of this job?
Ans. Spurmatrix Solutions Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Human Resources Generalist
The ideal candidate will be responsible for recruitment efforts, new hire orientation and onboarding, employee termination, payroll and benefits, company policy and procedure adherence. In addition, you will build strong relationships with our compan...
-
Human Resources Assistant
Human Resources (HR) Assistant is a professional who is responsible for the daily administrative and HR duties of an organization. They assist with recruitment and record maintenance and processing as well as provide clerical support to all employees...
-
content writer
Urgent Requirement We Are Hiring Content writer -10 Location -Sitapura Jaipur and c-scheme Salary -12K to 32k Experience: 1 to 4 years Need immediate joiner Share CV: jobsclickhrd2024@gmail.com Contact: ++1-XXXXXXXXXX Job Type: Full-time Salary: ₹12,...