HVAC TECHNICIAN

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Hvac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Airbex Systems Private Limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Airbex Systems Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Airbex Systems Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Airbex Systems Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wagle Estate, Road No. 22, Thane West.

8. What are the timings of this job?
Ans. Airbex Systems Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Airbex Systems Private Limited

Related jobs

  • Senior Lab Technician Parel| Mumbai

    Greetings of the day !!We are hiring Senior Lab Technician for our NABL Lab.Location is Parel, MumbaiCandidate must have more than 6 years experience in Processing post DMLT/BSC.Interested and Eligible Candidates can call/whatsapp on 8788633+6+Job Ty...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • CCTV Technician

    URGENT REQUIREMENT FOR CCTV INSTALLER • The Candidate should be energetic & motivated . • He should be full knowledge of Configuration of CCTV systems or electronic wiring, equipment, using hand tools and power tools. • Should have Love for Techn...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • CCTV Technician

    This job is a Field work, fresher & Experience can apply. If needed will provide training and Other technical details.Responsibilities:Installing, maintaining, repairing, and replacing security cameras, computer networks, and other equipment used...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now