Idfc Bank Telecalling

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Minimum Hsc Pass Require. Fresher And Experience Both Can Apply. Type : Outbound, Sales, Inbound, Domestic | Languages : Hindi, English

More info about this Idfc Bank Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C S Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 12700 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Inbound, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mumbai thane.

8. What are the timings of this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: C S Pvt. Ltd

Related jobs

  • Current Account RM for Leading Bank

    Develop new and expand existing High Net worth Customer relationships for Current Account , Trade and Forex Developing and maintaining banking relationships with a select group of high net worth customers through individualized customer service. Cros...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • 2024 Internalisation BI Tooling | Engineer

    2024 Internalisation BI Tooling - Engineer Job ID: R02+3+15 Full/Part-Time: Full-time Regular/Temporary: Regular Listed: 2024-10-13 Location: Pune Position Overview Job Title- BI Engineer Location- Pune Role Description An Engineer is responsible for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Banking

    Teller-(2300017+56) Job:Retail Banking Primary Location:Asia-India-Pune Schedule:Full-time Employee Status:Permanent Posting Date:03/Oct/2024, 6:00:23 PM Unposting Date:Ongoing The Role Responsibilities • Ensure that all of the above services are del...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now