Inbound Process Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Job Role: Answer Inbound Calls And Assist Customers With Theirqueries/Request/Complains. Raise Request & Complaints On Behalf Of The Customer In The Crm Tool. Generate Leads And Educate Customers About New Products & Their Benefits. Maintain And Adhere To Compliance Guidelines Capture Problem Indicators, Highlight And Suggest Improvement.

More info about this Inbound Process Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Logfixscm HR services will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Logfixscm HR services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Logfixscm HR services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Paul,chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Logfixscm HR services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Logfixscm HR services

Related jobs

  • Consulting

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Provide deep-dive market research to support the strategic advisory for the clients 2. Define business requirements, including discovery, analysis, documentation, process ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Salesperson

    sale person

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pharmacy Assistant

    Hiring Pharmacy Assistant with 0 - 5 Years of experience Who have done D. Pharm / Any science graduate with pharmacy assistant experience. Responsibilities Eligibilities:

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now