Indian And Chinese Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Serves Meals By Reviewing Recipes; Assembling, Combining, And Cooking Ingredients; And Maintaining A Sanitary Kitchen. Food & Accommodation Available. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Tandoor | North Indian
More info about this Indian And Chinese Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Tent House will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Tent House expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Tent House expects the candidate to have the following skills: Chinese, North indian, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. The Tent House expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 4 Kharghar, Navi Mumbai, Maharashtra 410210.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Tent House expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - +:00 PM | All days
Related jobs
-
North Indian Cook
Preparing A Wide Range Of North Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. North Indian, Head Chef, Commi1 | Skills Needed : Veg More info about this North Indian Cook Job: 1. How much salar...
-
South Indian Chef
Job Category Culinary Relocation? N Position Type Non-Management Position Summary Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met · Maintains food handling and sanitation standards. · Performs all duties of Culinary and related kitchen area ...
-
Junior Sous Chef
• Supporting the head chef or executive chef in the general running of the kitchen. • Leading a team of chefs in cooking and preparing meals, including checking food quality and overseeing cooking techniques. • Taking responsibility for more technica...