Indian Chinese Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Apply on WorkIndia.in
Indian Chinese Cook
C
Chull
Haryana
Apply on WorkIndia.in
14 hours ago₹12T–₹15T a monthFull–time
Indian Chinese Cook For Cafe. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Non Veg, Veg | Fast Food, Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience

More info about this Indian Chinese Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chull will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chull expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chull expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Fast food, Head chef, Non veg, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Chull expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dhakoli ms enclave.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chull expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 11PM | Monday to Sunday


Company Name: Chull

Related jobs

  • Cook | Chef

    Responsibilities of candidate include: • Planning and Preparation of Food • Ensuring Food Quality and Taste • Maintaining Cleanliness • Chopping Vegetables and Fruits. More about this Cook / Chef job Tawaa Masala is aggressively hiring for the job pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Head Chef, Restaurant Experience

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Palwal, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fast Food Cook Job

    Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience | Skills Needed : Ch...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Anand pur, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now