Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Tasgaon, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor, Non Veg | Restaurant Experience

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Annapurna will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Annapurna expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Annapurna expects the candidate to have the following skills: Non veg, Restaurant experience, Tandoor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Annapurna expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near ITI Collage,Satara.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Annapurna expects the candidate to work for the following hours: 12:00 PM - 10:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hotel Annapurna Tasgaon, Maharashtra

Related jobs

  • Chef all types of food

    Cook - He/She should cook all types of food with the taste.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef all types of food

    Cook - He/She should cook all types of food with the taste.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef For Cafe

    Requirement chef for cafe Urgently

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now