Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Ghanahati, Himachal Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian, Head Chef, Restaurant Experience
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Priyums will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Priyums expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Priyums expects the candidate to have the following skills: Head chef, North indian, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Priyums expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bilaspur Himachal.
8. What are the timings of this job?
Ans. Priyums expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Executive R|amp|D Frozen Food
Urgent opening for Senior Executive FROZEN FOOD R&D in Ready to Eat Food Industry @ Baddi H.P Experience - 3 Yrs in R&D of Frozen FOOD Salary - 25,000 to 30,000 per month Qualification - FOOD TECHNOLOGY JOB PROFILE Responsible for the time
-
south indian cook
We just need a proper South Indian food for our hotel Job Types: Full-time Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Yearly bonus Experience: • Cooking: 1 year (Preferred) • total work: 1 year (Preferred) Job Types: Full-time, Regular / Permane...
-
Kitchen Helper
We are looking for a kitchen assistant, is responsible for assisting in the daily operations of a kitchen. Their job duties may include preparing and cooking food, cleaning and sanitizing work areas, washing dishes, stocking ingredients, and assistin...