Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Cortalim, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Candidate Should Know To Prepare Indian, Tandoor, South Indian Chinese Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swaad Family Restaurant will provide a salary in the range of 25000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swaad Family Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swaad Family Restaurant does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Swaad Family Restaurant expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House no. 585/6 sotrant, Cortalim, Goa 403710.

8. What are the timings of this job?
Ans. Swaad Family Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Swaad Family Restaurant

Related jobs

  • Apprentice

    Eligibility • Students pursuing 11th or Secondary / 10th pass level • Minimum 16 years of age • Valid Aadhar (National Identity)card Program Framework • 12 months of Paid Apprenticeship with On the job training • + hours (including 1hour break) per d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Restaurant Waiter

    Take Food Order From Customer And Serve Them With Food And Accommodation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Restaurant Waiter Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Fisherman's Wharf will provide a salary i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Saligao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Apprentice

    Eligibility • Students pursuing 11th or Secondary / 10th pass level • Minimum 16 years of age • Valid Aadhar (National Identity)card Program Framework • 12 months of Paid Apprenticeship with On the job training • + hours (including 1hour break) per d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now