Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Indore, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Commi1, Commi2, Restaurant Experience

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dhaba Junction will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dhaba Junction expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dhaba Junction expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi1, Commi2, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Scheme no.103 main road. Choitram sabzi mandi ke pass..

8. What are the timings of this job?
Ans. Dhaba Junction expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Dhaba Junction Indore, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Fast Food Cook Job

    Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg More info about this Fast Food Cook Job Job: 1. How...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Desert, Commi1, Commi2, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Continent...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Jabalpur, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian |amp| Tandoor Cook

    Need A Cook For Preparing Indian Veg Sabziya, Gravy Preperation Etc Also Need A Tandoor Cook For Laccha Parathe, Naan, Kulche Etc. Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Tandoor, Veg More info about this Indian & Tandoor Cook Job: 1. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now